Bevidst Vejrtrækning

EKSAMINERET YOGALÆRER OG ÅNDEDRÆTS TRÆNER

Lær Bevidst Vejrtrækning

Magisk lys

Fred og ro i krop og nervesystem


Jeg elsker at undervise i dette for mig det absolutte bedste værktøj - du får det så godt, når du genlære at trække dit vejr rigtigt.


Det ved jeg fordi jeg selv har været gennem en lang periode med fart over feltet, ingen ro i kroppen alt for meget oppe i mit hoved. 


Fortsættes længere nede...

“Træk vejret bevidst og find hjem til dig selv. Det kræver mod at træde ud af hamsterhjulet, mod at ændre sine vaner, men gevinsten er en dyb indre fred en dyb indre power-feeling og en stærk beslutningskraft”

Bevidst vejrtrækning bygger stille og roligt bro mellem krop og hovedet, du kommer helt ned i stilhed ind til den inderste del af dig.

Der i stilheden, der kan du mærke dig selv, du kan ikke undgå at få kontakt med dybe følelser, det kan være sorg, vrede, frygt, angst osv. men alt er godt, du er i trygge hænder og omgivelser, du kan være DIG når du kommer til bevidst vejtrækning og du vil over tid mærke hvordan du også kan være DIG i DIT liv, sætte dine grænser så du skaber frihed til at være DIG med alt hvad der er DIG.


Du mærker hvad du vil og dit klarhedens lys stråler mere og mere fordi du er i dyb kontakt med dig.

Lær Bevidst Vejrtrækning :


Jeg kan ikke sige og skrive det ofte nok, men det kræver træning og atter træning af dit åndedræt, fordi åndedrættet styrer dig, når du er i stress, vrede og angst tilstand.


Lær at styre dit åndedræt og dermed dine følelser.
Tilmeld dig “Træk vejret bevidst og slip din stress”

Jeg er uddannet 
Åndedrætstræner.
Eksamineret Yogalærer & 
Eksamineret Clairvoyant.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - Gitte Hovmand 2020

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend