Om

Velkommen til min hjemmeside

                                    Se med hjertet og ikke med øjnene

Kære læser, hvis du ønsker at møde dig selv på et dybere plan, ønsker at blive mere autentisk, at leve stressfrit i ro og harmoni med dig selv, så kan jeg med min undervisning eller clairvoyant rådgivning hjælpe dig videre på din rejse.

 

Jeg hedder Gitte, bor i Frederikssund tæt på naturen og tæt på fjorden.

 

Nærvær & stilhed, at skabe ro mellem tanker og følelser er min tilgang til min undervisning.

 

Min nysgerrig for at dykke dybt i ind menneskets facetter er stor, jeg er umættelig, At træne at mærke og lytte indad, er vejen frem til et bedre liv i ro og harmoni.


Når vi lytter indad, bliver vi bedre til at reagerer indefra og ud.


"I stilheden vokser klarhedens lys frem" 

OM MIG

Gør noget godt for krop, sind og sjæl, prøv et af mine hatha yogahold eller åndedrætshold.


Hjælp til at træffe en beslutning, bestil tid til clairvoyance.


Spred dit lys


Lidt om mig

Jeg underviser ud fra det motiv af, at guide din krop og sind i ro, så du stille og roligt giver slip og åbner dig, smider paraderne , så alle de lag af et panser, vi kan gå og gemme os bag langsomt skrælles væk. Du bliver mere øvet i at mærke din krop og dine følelser og der skabes ro i sind og krop, derfra kan du møde den ro som mange af os søger, den indre ro som vi skal turde møde.

Min undervisning er nærværende, hvadenten det er vejrtrækningshold eller yogahold du går til, fokus er konstant på dig, du bliver trænet i at mærke dig selv, mærke hvilke følelser og værdier der inde i dig lige her og nu og hele tiden med fokus på din vejrtrækning

 

Jeg giver dig reskaber så du bliver bedre til at respektere dig selv og dermed leve det dit liv, som opfylder dine inderste behov, derfra vokser dit autentiske JEG og du vil mærke hvordan du gradvis får det bedre både mentalt og fysisk.


Udover yoga- og åndedrætshold, tilbyder jeg clairvoyance, jeg er eksaminieret clairvoyant - 2008, fra Maya Fridan. Clairvoyance er meget anvendt og søger du svar på bolig, økonomin, karriere, kærlighed og meget andet så er clairvoaynce et genialt redskab.


Derudover så er min store hobby engle ja faktisk så har jeg har et engleslot - 10 m2 - her bor der et sted ml. 150 og 200 unika glasengle, lige fra bitte små lommelykkeengle til store Velsignelses engle og der i mellem alle skytsenglene, happy fairy (magiske feer) og mange mange flere.

 

Livet er en rejse jeg har arbejdet meget med mig selv og gør det fortsat. De erfaringer jeg gør mig på min livets vej med selvudvikling er vigtige i forhold til den undervisning og rådgivning jeg yder, set i lyset af, at mennesket er i konstant udvikling.


Jeg glæder mig til at byde dig indenfor til nærværende undervisning. 

 

Kærlig hilsen

Åndrætstræner &
Examineret hatha yogalærer & Examineret Clairvoyant 

Gitte Hovmand.

 

Min erfaring:

 

2019: Uddannet Åndedrætstræner

Ved Lotte Maggie Larsen

Bevidst vejrtrækning

www.liselottelarsen.dk


Maj 2019 efteruddannelse i Restorativ Yoga hos Sussie Jensen www.jensen-yoga.dk  


2018: Uddannet Hatha Yogalærer

Ved Yoga i Valby, 2 årig uddannelse

www.yogaivalby.dk


2008: Uddannet Clairvoyant

Ved Maya Fridan

www.maya-fridan.dk

 

2004: Uddannet Healings- og samtaleterapeut

Ved Kilden i Valby, 3 årig uddannelse

www.kilden.dk