Clairvoyance

Clairvoyance

Brug for retning i livet


Vi kender det allesammen det her med at hvis man ikke kan "finde sig selv" eller finde meningen med livet her og nu, eller man søger svar i forbindelse med uddannelse, økonomi, kærlighed, flytning og lign. det er svært at se hvilken retning man skal søge i, der kan jeg på det vameste anbefale clairvoyance, det er min erfaring gennem nu 12 år at det er godt redskab.


"Spred dit indre lys"


Bestil tid her

Eller ring/sms på: 20 642 699

Pris: 60 min. 800,- kr.


"Dit lys smitter"

Hvordan foregår en clairvoyance !


Ca. 1 time før du kommer, har jeg indstillet mine "antenner", jeg mediterer og åbner mig op som "redskab" for universet, allerede der begynder bitte små impulser og informationer at tikke ind hos mig.


Når du ankommer, så har vi først en lille indledende snak, derefter lukker jeg øjnene og tuner helt ind på dig, ligesom en radio, jeg højner frekvensen og finder DIN station. Ligeså stille og roligt viser der sig billeder for mig og disse billeder fortæller jeg til dig, du kan betragte det som et telegram her og nu, du sidder blot og lytter, jeg taler ca. 25 - 40 min. derefter er der mulighed for at stille spørgsmål. Vi afslutter og ligeså stille alt i medens jeg har indsvøbt og beskyttet dig med kærlighed.


Lidt praktisk:


  • Jeg skal intet vide om dig.
  • Clairvoyancen er under tavshedspligt.
  • Det handler aldrig om død, sygdom og ulykke.
  • Du er velkommen til at optage clairvoyancen på din mobil telefon eller du kan tage notater.Gitte og clairvoyance


Det har altid været en naturlig side af mig, det at mærke bag om og ind i menneske, men jeg blev først rigtig opmærksom på det da jeg var voksen, pga. min nysgerrig omkring livet og døden, valgte jeg den 1. årige Clairvoyance uddannelsen hos dygtige Maya Fridan i 2008.

Siden da, har jeg haft mange smukke mennesker forbi mig, dog har jeg fra 2017 - 2020 holdt en pause, men nu banker mit hjerte for at genoptage dette.


Kærlig hilsen
Examineret Clairvoyant

Gitte Hovmand 

"Du bærer lyset i dig"